Preskoči na sadržaj
MS Energy – Novi modeli električnih romobila za 2024

MS Energy – Novi modeli električnih romobila za 2024

on
MS Energy Vortex - epoint.hr

MS Energy Vortex je električni romobil koji postavlja nove standarde u svijetu urbane mobilnosti. Opremljen s dva snažna motora od po 1200W, Vortex nudi impresivnu snagu i performanse, sposoban za dostizanje brzina koje zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih korisnika. Sa baterijom od 52V i kapacitetom od 18Ah, ovaj romobil obećava izvanredan domet, omogućavajući vam da istražite grad bez brige o ponovnom punjenju.

NUTT hidraulične disk kočnice osiguravaju vrhunsku kontrolu i sigurnost pri kočenju, čak i pri većim brzinama. Sferično prednje LED svjetlo i okretna te zaustavna LED svjetla povećavaju vidljivost i sigurnost u prometu, što je posebno važno za noćne vožnje. LCD zaslon pruža sve potrebne informacije o vožnji na jednostavan i pregledan način.

Dvostruka opružna suspenzija na prednjem i stražnjem dijelu romobila pruža udobnost čak i na neravnim površinama, što Vortex čini idealnim za gradske avanture. Gume gume bez zračnica s gelom protiv bušenja dodatno doprinose pouzdanosti i smanjuju potrebu za održavanjem. Sklopivi mehanizam omogućava lako sklapanje i transport, čineći Vortex praktičnim za kombiniranje s drugim oblicima prijevoza ili skladištenje u manjim prostorima.

Bilo da se radi o putovanju na posao ili samo o uživanju u vožnji, Vortex nudi iskustvo koje je teško nadmašiti.

MS Energy Flare X je električni romobil koji predstavlja vrhunac urbane mobilnosti. S dvostrukim motorom od po 800W, Flare X nudi iznimnu snagu koja osigurava brzo i učinkovito kretanje kroz gradsku vrevu. Baterija od 52V i 18Ah jamči dugotrajnu vožnju, omogućujući vam da bez brige istražujete grad.

Opremljen elektroničkom varijabilnom regenerativnom kočnicom, Flare X pruža naprednu kontrolu i sigurnost, a bočna LED svjetla povećavaju vidljivost i sigurnost tijekom noćnih vožnji. Moderni LCD zaslon omogućuje lako praćenje brzine i prijeđenih kilometara, dok gume bez zračnica s gelom protiv bušenja smanjuju potrebu za održavanjem.

Sklopivi mehanizam čini ovaj romobil izuzetno praktičnim za pohranu i transport, a tri načina rada prilagođavaju se svim stilovima vožnje. S maksimalnom nosivosti od 120 kg i mogućnošću uspona do 35°, Flare X je stvoren za različite urbane izazove.

MS Energy Flare X nije samo prijevozno sredstvo; to je tehnološki napredan uređaj koji odražava stil i dinamičnost suvremenog života. Bez obzira na to koristite li ga za odlazak na posao ili za uživanje u slobodnom vremenu, Flare X je pouzdan partner koji će vas dovesti do odredišta s osmijehom na licu.

MS Energy Flare je električni romobil koji se odlikuje svojom agilnošću i efikasnošću, pružajući izvrsno iskustvo vožnje u urbanim uvjetima. Snažan motor i pouzdana baterija omogućuju dugotrajnu vožnju, dok suvremeni dizajn i kompaktne dimenzije čine ga idealnim za brzu i laku navigaciju gradskim prometnicama.

Opremljen je naprednim sigurnosnim značajkama poput elektroničke regenerativne kočnice koja vraća energiju u bateriju prilikom kočenja, povećavajući tako autonomiju romobila. LED svjetla osiguravaju dobru vidljivost i sigurnost tijekom noćnih vožnji, a sklopivi mehanizam omogućava jednostavno skladištenje i transport.

MS Energy Flare nudi tri načina rada, prilagođavajući se različitim stilovima vožnje i uvjetima na cesti. Gume bez zračnica s gelom protiv bušenja smanjuju potrebu za održavanjem. Sa maksimalnom nosivosti od 120 kg i sposobnošću uspona do 35°, ovaj romobil je spreman za različite urbane izazove.

MS Energy Flare nije samo prijevozno sredstvo; to je izraz modernog stila života koji spaja tehnološku inovativnost, performanse i ekološku svijest. Bilo da se radi o putovanju na posao ili o istraživanju gradskih četvrti, Flare nudi pouzdanost i užitak u svakoj vožnji.

MS Energy Urban 500 je električni romobil koji se izdvaja svojom snagom i stilom, pružajući glatku vožnju kroz urbano okruženje. Snažan motor od 500W omogućava mu da bez napora kombinira stil i performanse, savladavajući različite gradske terene s lakoćom. Opremljen je s 10-inčnim kotačima i dvostrukom suspenzijom, što osigurava kontrolu i precizno kočenje.

Baterija Urban 500 modela, s pametnim BMS sustavom, pruža inteligentno i učinkovito upravljanje energijom, što doprinosi dugotrajnosti i pouzdanost. Gume bez zračnica s gelom protiv bušenja jamče sigurnu vožnju, a prednja suspenzija dodatno poboljšava udobnost. S nosivosti do 120 kg, ovaj romobil je sposoban za nošenje težih tereta, što ga čini praktičnim za svakodnevnu upotrebu.

Varijabilna regenerativna kočnica povećava kontrolu tijekom vožnje, pružajući stabilnost i udobnost. MS Energy Urban 500 je dizajniran s naglaskom na sigurnost, stoga uključuje i prednje i stražnje mehaničke disk kočnice s ventilirajućim diskovima za potpunu kontrolu i sigurno zaustavljanje.

Sve u svemu, MS Energy Urban 500 je električni romobil koji nudi vrhunsku kombinaciju performansi, sigurnosti i udobnosti, idealan za one koji traže pouzdan i stilski način prijevoza u gradskom okruženju.

MS Energy Urban 500 - epoint.hr
    Drawer Title
    Slični proizvodi