Preskoči na sadržaj
Samsung Galaxy S23 FE

Samsung Galaxy S23 FE

on

Odužilo se, ali Galaxy S23 FE je konačno stigao, raspakirajmo ga. Dobivate telefon, USB-C kabel, SIM alat i letke.Samsung Galaxy FE 2023

Serija je preskočila cijelu jednu generaciju i ostavila obožavatelje pristupačne perjanice u nedostatku posljednjih godinu dana. Sada se FE vratio s istom formulom - skinite bazu s trenutne serije S, ali s nekim starijim komponentama kako bi cijena bila niska, poput čipseta i kamera. Exynos 2200 (ili Snapdragon 8 Gen 1 ako živite u Sjevernoj Americi) još uvijek je prilično sposoban čip, 'problemima' s učinkovitošću usprkos.

Dobili smo Purple Galaxy S23 FE i to je jedna od najljepših boja koje smo imali ovdje u HQ-u. To je nijansa koju nećete vidjeti svaki dan i mislimo da izgleda odlično. Iza njega tu su Mint, Cream, Graphite i Indigo.

fe 2023

Galaxy S23 FE izgleda slično modelu S23, ali mu je okvir mat umjesto sjajan i boja mu nije usklađena sa stražnjom pločom. Ovaj dvobojni dizajn, koji je naglašen srebrnim prstenovima kamere, čini da S23 FE izgleda puno zanimljivije od običnih S23 telefona. Nekim bi se ljudima moglo činiti i ljepšim, iako je mat nasuprot sjajnom jednako subjektivno kao ravno staklo nasuprot zakrivljenom staklu - vi prosudite.

  Related Posts

  INFORMACIJE
  December 10, 2023
  INFORMACIJE

  TRGOVINA - A.B Mobile d.o.o 52466 Novigrad Velika ulica 33a SERVIS- A.B Mobile...

  Čitaj više
  SERVIS MOBITELA NOVIGRAD
  December 10, 2023
  SERVIS MOBITELA NOVIGRAD

  SERVIS MOBITELA NOVIGRAD Posted...

  Čitaj više
  Drawer Title

  Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici.

  Slični proizvodi