Preskoči na sadržaj
SERVIS MOBITELA NOVIGRAD

SERVIS MOBITELA NOVIGRAD

on

SERVIS MOBITELA NOVIGRAD

USLUGE POPRAVAKA i SERVISIRANJA

SERVIS MOBITELA

TRGOVINA I SERVIS u NOVIGRADU u Velikoj ulici 33a sa velikim IZBOROM torbica za mobitele razlicitih materijala i dizajna, vodootporne torbice i torbice za trcanje, nosaci za bicikle i aute, zastitnih folija, USB stikovi, slusalice u "ludim" bojama, kucni i auto punjaci te ekstremni punjaci , memorijske kartice i adapteri za kartice, prepaid bonovi i start paketi sa brojevima raznih operatera i internet stickovi. Tu su i USLUGE POPRAVAKA i SERVISIRANJA mobilnih uredjaja i računala NA LICU MJESTA sa nasim dijelovima. Otkupljujemo POLOVNE android,ios i windows uredjaje ( iphone, xperia, glalaxy, htc, nokia i sl.) te nudimo zamjenu STARO ZA NOVO. Kao i za mobilne uredjaje nudimo Vam sirok izbor opreme ZA PC uredjaje kao sto su misevi, tipkovnice, slusalice, zvucnike, zastitne torbice i folije za tablete. Također, naš servis mobitela na sve vrste popravaka izdaje i jamstvo. Dužina jamstva traje od vrste servisa koju budete izabrali, a najmanja garancija iznosi 3 mjeseci.

 

 

Naš servis vam nudi BESPLATNU DIJAGNOSTIKU

TE ČIŠCENJE UREDJA AKO JE OKSIDIRAO ILI PAO U MORE-VODU. Popravak svih mobitela svijetskih proizvođača, prije svega su to: Samsung, Htc, Apple, Nokia, Huawei, Alcatel, LG, Blackberry pa čak i kineski drugih marki. Vaš mobitel će mo popraviti na licu mjesta u sto kracem roku ako dio imamo na stanju, jedni smo od najpopularnijih servisa diljem Hrvatske, popravili smo veliki broj mobitela i u tome zaista imamo bogato iskustvo. Možemo popraviti sve što iznesete pred nas. Jedina vaša obaveza jeste da vaš mobitel donesete kod nas u servis, ili ga pošaljete kuriskom službom. Ostalo je na nama. Mi smo tu da vaš mobitel ponovo osposobimo za rad. Vrlo brzo ćemo ustanoviti kvar i javiti vam cijenu popravka i sve ostale detalje koji su potrebni za vaš mobilni telefon. Popravak mobilnih telefona je vrlo odgovoran i precizan posao, većina servisa to ne uradi kako treba jer gledaju samo na novac i ništa više. Veliki broj naših klijenata su oni ljudi koji su nezadovoljni uslugama drugih servisa ili su ih oni pak prevarili.

Naš servis mobitela vrši svaku vrstu popravka, a prije svega su to:

Zamjena stakla TOUCHSCREENA

Ovo je najčešća vrsta popravka mobitela koju obavljamo. Gotovo svaki dan nekome REPARIRAMO TOCHSCREEN(STAKLO). Jednostavno, današnji mobiteli se prave da budu što tanji, to sve lijepo izgleda ali su ekrani slabi. Tako se vrlo često desi da i se čak i pri najmanjem padu vaši mobiteli polome. Naš servis to jako brzo obavlja i to sa UV ljepilom bez ikakvih problema. Također, kod nas možete naći i zaštitno staklo da vam se ne ponovi isto.

zamjena LCD ekrana na mobitelu

ZAMJENA KOMPLET PREDNJEG PANELA LCD-a

Takodjer tu uslugu vrsimo na licu mjesta u sto kracem roku.Na sve ugradjene ekrane dajemo garanciju od minimalno 3mje.

Dekodiranje mobitela & Tvorničko otključavanje mobitela

Ako imate zaključan mobitel na bilo koju mrežu, mi će mo ga vrlo brzo odkodirati. Nije bitno dali ste uzeli nov ili rabljen mobitel koji je zaključan, mi će mo ga odkodirati bez ikakvih problema i to sve bez gubitka jamstva i podataka. Morate imati na umu da tvorničko otključavanje mobitela novije generacije može trajati i do 5 radnih dana a to sve zavisi na koju je mrežu zaključan. Ukoliko tvorničko otključavanje nije moguće ili vam je pre skupo nudimo i otključavanje putem kartica.TE OTKLJUCAVANJE MOBITELA PREKO IMEI BROJA BEZ DONOSENJA URADJAJA

Backup podataka & Backup podataka na mobitelu

Ako iz bilo kojeg razloga želite napraviti backup svojih podataka, mi vam u tome možemo pomoći. Nebitno dali želite sačuvati imenik ili neke vrste datoteka, slika ili aplikacija. Mi ćemo ih sačuvati gdje god želite. To može biti CD, Hard disk,SD ili neki drugi način za skladištenje podataka. Kod nekih modela mobitela nije moguć backup podataka ako touchscreen nije funkciji ili je telefon mrtav pa ga je potrebno prije popraviti.

Instalacija nekih aplikacija & Navigacija

Ako želite instalirati navigaciju ili neku drugu aplikaciju, mi smo vam na usluzi. Možemo instalirati sve što želite na vaš mobitel. Imamo u ponudi najnovije vrste navigacija koje vas mogu odvesti diljem svijeta. Ukoliko su vam potrebne poslovne aplikacije nudimo uslugu instalacije kompletnih office riješenja kao što je word, excel, powerpoint PDF reader i ostalo.

Nadogradnja softvera & Instalacija softwarea na mobitelu

Možemo nadograditi softver na vašem mobitelu jako brzo i povoljno. Nebitno dali imate mobitel sa Android, Windows Mobile ili iOS sustavom u najkraćem roku ćemo ga obnoviti bez gubitka podataka a takav servis se često obavlja isti dan.

Zamjena zvučnika & Zamjena zvučnika na mobitelu

Ako vam se zvučnik grči ili kojim slučajem ne radi mi ga možemo popraviti ili zamijeniti. Ovo je rutinska radnja i vrlo brzo se obavlja. Problem sa zvukom ne mora biti samo zbog zvučnika. On također može biti i zbog kvara na matičnoj ploči a to je najčešće kvar na audiocompileru, koja je nažalost skuplja od zvučnika. Mijenjamo sve vrste zvučnika kao što su ušni izvučnik,zvučnik razglasa tu je zamjena i mikrofona

Zamjena kućišta & Zamjena kučišta na mobitelu

Ako vam je kućište popucalo, mi ga možemo promijeniti. Imamo sve dijelove mobitela u ponudi. Mijenjamo isključivo original kućišta donja i gornja. Zamjena kućišta mobitela se kod većine mobitela obavlja isti dan od zaprimanja u servis. Kućišta kod nekih modela mobitela ne da samo lijepo izgledaju nego ujedino služe kao GSM i GPS antena a to su većinom aluminijska kućišta.

Zamjena flat kabla & Zamjena flat kabla na mobitelu

Flat kabel je jako važan dio u svakom mobitelu. Zato je važno da ovo odradi profesionali servis mobitela, jer u protivnom samo još više možete oštetiti svoj mobitel. Mijenjamo sve vrste flat kablova kao što je tipka paljenja i gašenja, volume tipka, mute tipka, home tipka usb port(konektor punjneja). Mijenjamo isključivo original flat kablove.

Zamjena konektora punjenja & Zamjena konektora punjenja na mobitelu

Često se desi da netko previše upire kada puni mobitel, ili ga previše stiska. I onda se taj dio vrlo brzo pokvari. Najčešći simptomi kvara su: mobitel nepuni, gubi kontakt kod punjenja, nepuni bateriju do kraja…

Zamjena ili popravak kamere & Zamjena kamere na mobitelu

Ako vam se kamera oštetila, mi ćemo vam je zamijeniti. Kamera je vrlo važan dio mobitela, mobiteli nebi bili ono što jesu bez kamere. Kamera je jedan od najvažnijih dijelova svakog mobitela, i zato je važno da je popravimo. Mijenjamo glavnu i prednju ( selfie ) kameru.

Popravka ili zamjena matične ploče na mobitelu & popravak matične ploče mobitela

Još jedan vrlo čest kvar na mobitelima je kvar na matičnoj ploči. Ovo spada među najskuplje kvarove na mobitelima.Ako se kojim slučajem ne isplati popraviti tu smo da zamjenimo komplet matičnu ploču. I zato je važno da se jako profesionalno uradi jer u protivnom čete vaš telefon samo dodatno pokvariti. Popravak matične ploče mobitela je jako vremenski zahtjevan popravak pa tako morate biti spremni vaš mobitel ostaviti i par dana kod nas. Opremljeni smo sa najsuvremenijom opremom za ovakvu vrstu popravka a sama dijagnostika kvara je za naše stranke besplatna.

A.B Mobile d.o.o

Velika ulica 33a

    Drawer Title
    Slični proizvodi